UM

Var på ungdomsmotagningen idag, gjorde ett gravtest som visade negativt :( Men barnmorskan (bm) som jobbade där sa att det var för tidigt att se ännu. Jag ska ju ha min mens om ca 1 vecka så om jag inte har fått den om 2 veckor så ska jag ta ett till, som jag fick med mig hem. Bm var iaf jättepositiv när jag sa att jag och P ville ha barn och försökte i 180, så hon gav några bra tips! Imorgon fyller P 22, grattis till min älskling!!





None

Killen på intersport

Gud nu var det väldigt länge sen jag skrev, Men det blir såhär, man har sina perioder..

Jag och P har börjat försöka skaffa barn, vi båda vill och jag är så uppspelt. Blev ännu mer uppspelt när min bästa kompis berättade för mig att hon är gravid!! :D Nu går jag runt och "letar" efter tecken på att jag har en liten filur i magen, som att mina bröstvårtor har börjat ömma.. Fast det kanske bara är något jag fått för mig eftersom att jag så gärna vill ha barn haha.


Idag ska jag in till huddinge och möta C, vi ska kikia på en kille som jobbar på intersport där som jag har pratat med, bara som vänner men jag har ingen aning om hur han ser ut, så ska in och kika idag :)

För övrigt så är P på jobbet och det har inte hänt något specielt förutom att vi har det super bra nu.



None

RSS 2.0