P och jag :)

Jag och P är tillsammans igen, och jag skiter i om ni tycker att jag är dum, för jag älskar honom och han älskar mig. Allt känns bara så rätt just nu, om man bortser ifrån att jag suktar efter en kväll i sängen med A varje gång jag tittar på honom. Efter alla tårar jag släppte efter att ha gjort slut med P så insåg jag att jag inte vill vara utan honom, alla som snackar en massa skit kan bara ta sig någonstans för vi börjar planera barn och att flytta ihop, självklart en sak i taget men det går iaf framåt..



A sa idag att han vill ha mig i sängen en kväll ändå.. jobbigt läge, men jag skulle aldrig vara otrogen!




(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)





Love hurts

Shit, sitter och väntar på att P ska komma. Han är nog här vilken sekund som helst. Jag vet inte vad jag ska göra, sen jag gjorde slut med P har A känts helt ointressant typ, han k'nns mer som en storebror på något sätt. Jag har pratat med massa vänner och alla tycker olika, visst säger alla att jag ska göra som jag vill och att dom står bakom mig hur jag än gör men jag blir så förvirrad.

Jag tror ifs inte att P kommer säga ja om jag säger att jag vill försöka igen, han kommer bara säga att jag gjorde mitt misstag, mitt fel och så ska det förbi. Så jag kommer antagligen inte säga hur jag vill göra, om det ens är det jag vill. Jag kommer nog säga att jag vill ta en paus eller ngt, och se vart vi hamnar, samtidigt som det känns som att om jag inte "skiter" i honom nu så kommer jag aldrig att klara av att göra det, om det nu skulle behövas.

image15



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




det är över nu..

... men jag kommer ihåg alla dagar med dig!

Jag lämnade P för 2 dagar sen.. har aldrig i mit liv gråtit så mycket som när jag gick därifrån. Vet inte ens om jag har gjort rätt. Har träffat A lite sådär men det känns inte helt rätt, kanske för att det har gått så kort tid? Jag ska iaf inte träffa A på 5 dagar och imorgon ska jag och P träffas fäör att ge varandra sina saker och sedan prata lite, eftersom vi mest skrek åt varandra sist. Jag kommer nog säga att jag inte vill göra slut utan att jag vill ta en paus, fast egentligen så vet jag inte vad jag ska säga, kommer nog utgå ifrån vad han säger och sedan säga vad jag tycker, fast om jag känner honom rätt så kommer han inte prata så mkt, förens jag har kommit igång med mitt snack.

Jag tycker iaf att det var starkt av mig att göra slut!




(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




åh!

Idag känner jag nästan att jag kommer att välja P, jag har inte träffat A på 2 dagar och det känns liksom inte som att jag saknar honom, samtidigt som jag försöker få P att inte komma hit ikväll för att jag ska kunna åka till just A. Nej men jag håller med er som skriver att jag måste välja, för det måste jag verkligen, men kanske inte precis just nu.. om en vecka eller så. Nej men jag måste seriöst förklara för A att jag inte vet hur jag ska göra (igen!) och förklara för honom att jag inte tror att jag kommer kunna göra slut med P. Men jag vet inte, vi får se hur det blir med den saken...



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




play it like a boy

P är på väg hit, och jag tycker att han kan skynda lite, jag menar klockan är ju faktisk mycket. Jag har varit så irriterad på A och P och jag vet inte ens varför. Jag har varit otrevlig och bara inte orkat med dom för 5 öre. Jag känner bara att jag vill bort från dom båda ett tag.. eller ska jag köra en hämd mot alla dumma killar? att jag har dom båda? ;p I can play it like a boy ;)



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




inget sex...

Oj vilken helg, Det blev föra hemma hos A i lördags och jag bara kände att jag ville hoppa på honom och grovhångla, haha gör man förresten fortfarande det? Nej kanske inte, men jag ville iaf kyssa honom, vilket jag inte gjorde eftersom att jag var rädd att få skuldkänslor efteråt. Det blev iaf en liten lapdance i köket och han verkade väldigt glad över det, och hans sak haha. Kvällen slutade iaf med att jag sov hos honom, men ingenting hände. Kvällen efter det så sov jag hos honom igen, och då var vi så nära att ha sex, men istället så säger han: Tänk om det inte blir som jag vill sen, att det blir vi. Då kommer det vara väldigt jobbigt på jobbet... HALLÅ?!?! håll käften och gör det bara tänkte jag! Men nej, vi låg bara där och myste som vanligt ist.. Ibland blir man så trött på smarta killar!

Jag känner att jag gång på gång försöker göra slut med P, men det går inte. På vår 2årsdag så gick vi på restaurang och sedan hem till mig och myste (och hade SEX), men det var allmänt konstigt mellan oss.. det var som att vi inte var med varandra fast vi var det, alltså det är svårt att förklara men det kändes som att vi var på olika platser fast vi båda satt där..
Nu sitter jag hemma hos P, han jobbar men kommer nog hem snart hoppas jag, annars drar jag hem haha!



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




senare..

Senare kommer ett inlägg om vad som har hänt mellan mig och A. Och vad som skedde mellan mig och P igår ;p



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




Varför ska detta hände just mig?

Seriöst så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag tror dock att A gör mig lyckligare, men jag kan inte lämna P. Vi har 2 år imorgon och vi har inte ens planerat någonting, jag ska bara hem till honom efter jobbet så det lär väl bli som vilken dag som helst.. Alltså, 2 år, ska man typ inte köpa saker till varandra och äta mysig middag med vin och rosor och sedan bada bubbelbad med rosor och bara lramas och berätta för barandra hur mycket man älskar varandra? Eller har jag fått allt om bakfoten?

Jag sov hos A iggår, jag hade varit ute (förat med mina vänner hos honom innan) så vi möttes efter eftersom vi inte hade varit på samma ställe. Men imorse när han skulle till jobbet och vi låg i sängen så sa han: så här vill jag ligga hela livet, och såhär vill jag verkligen ha det. Någonting sånt, är inte det allt en tjej vill höra?

Jag förstår inte varför det ska vara så svårt för mig att bara skita i P, jag menar, efter allt vi har gått igenom och så. Det känns bara som att allt skulle bli bättre om vi bara slutade ses tan att säga ngt till varandra, jag menar det är ju själva "jag gör slut" biten som är den jobbiga. Sist jag gjorde slut med honom så kändes det så rätt, men jag tror nog att jag tänkte att allt skulle bli bra mellan oss igen. Nu vet jag att om jag lämnar honom så komemr det aldrig att bli vi igen. Jag tror också att det som gör att jag inte kan lämna honom är att han vill ha barn och så nu, eller inom en snar framtid medans A vill vänta, och jag vill vara ung mamma, och det har jag alltid velat. Jag vet att det är dumt av mig att ens tänka så, men jag gör det och det kan jag inte rå för. Varför ska detta hända mig! jag orkar inte..



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




sprutorgasm

Alltså P har tittat på för mkt porrfilm tror jag för igår var det gryyymt sex, och jag ska inte klaga :) Men jag nåste fråga en sak. Det kändes som att jag skulle få en sprutorgasm när han slickade mig så jag bad han sluta, för på något sätt kändes det som att jag skulle kissa eller ngt. Är det någon som fått en sprutorgasm och kan förklara hur det känns innan? För det skulle ju vara ganska pinsamt om jag skulle kissa typ haha. Men när han sedan satte igång igen efter ett tag så fick jag en vanlig orgasm iaf haha :) Men säg till om ni vet ngt ;) Puss på er!




(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




resultatet blev sex...

Idag ska jag träffa en vän som jag inte sett på en vecka, och jag ska berätta om mina "små" killproblem. Får väl hoppas på att hon säger någonting klokt.

Jag åkte hem till P igår, ganska bestämd på att säga hejdå (men tvekade rejält), men resultatet slutade i att jag fortfarande sitter hemma hos honom nu medans han är på jobbet. När jag kom så sov han och så började jag prata lite om att vi inte har det bra osv, men han lyssnade inte för han sov ju haha. Men när vi gick ner för att äta så drog jag upp det igen och vi pratade ganska mkt. Han sa att han skulle överraska mig med en lägenhet som han troligen kommer att få ganska så snart och att vi inte setts så mkt den senaste veckan pga att han har haft utbildning hela dagarna. Och när jag tänker efter så har ju jag "dissat" att träffa honom för att jag är trött. Kvällen slutade iaf med grymt sex och sedan somnade jag som en stock, och nu sitter jag här och ska snart sminka mig och klä på mig för att åka iväg...

Vilken härligt dag det sa bli, iaf med detta väder :D



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




RSS 2.0