usch

Idag kom Patrik till mitt jobb igen men två av sina vänner. Jag hälsade på dom och efter ett tag när jag skulle gå så visade jag patrik att jag ville ha en puss men han dissade den totalt :/ Why?

Btw så har han erkännt att han har kysst en tjej på sitt jobb, en av tjejerna som han tog hem när vi bodde tillsammans - svin! Usch säger jag bara! Fast bra att han erkännde.

fula och fula - snygga och snygga

Är det bara jag som har tänk på att fula människor ofta hittar varandra, och snygga varandra. En ful tjej är oftast med en ful kille osv, undrar om dom är kära eller om dom tänker att dom inte kan få något bättre. Självklart kan inte jag sitta och säga att det finns fulare och snyggare människor men hoppas ni förstår vad jag menar, eller jag är fel ute? Självklart tror jag att det finns "den rätta" för alla, att någon alltid kommer att tycka att man är vackrast och snällast så hela jorden, men det är på något sätt dom i samma "snygghetsgrad" som hittar varandra.

Klandra mig inte för vad jag säger, jag kan vara i den "fula graden" eller i den "snygga graden", men det känns konstigt, visst?





Det har blivit bättre med Patrik, han har verkligen ändrat sig, men vi får väl se hur länge det håller. Han är ute ikväll, känns lite oroligt - men det gör det väl för alla, eller? Om er kille/tjej är ute och festar, känner ni er oroliga då? Kanske inte för vad han gör utan för vad andra gör? Eller jag kanske bara är konstig, i dont know :p

.

GOD JUL!

storlek

Storleken har betydelse, så är det bara!

Går inte att förklara

Köpte en tröja till Patrik, för 700 kr, det sved i plånboken haha. Den var iaf skitfin och jag vill nästan inte ge den till honom för att den är så fin. Ville så gärna träffa honom idag så vi kunde ses innan jul men han skulle vara med sina vänner, dom hade planerat någonting och jag är som jag är. Blir sur fast jag inte säger det till honom och tänker att han inte bryr sig. Jag känner ändå på något sätt att jag hade åkt till honom senare på kvällen efter att jag hade varit med mina vänner bara för att jag vill vara med honom. Men killar kanske inte tänker så, eller? Jag har ingen f*cking aning om hur dom tänker, hjälp mig? Jag vill ju att han ska få vara med sina vänner men ändå så känner jag att han tycker att det verkar viktigare än att träffa mig. Vi träffades ifs söndags till torsdags så nu får han väl ha lite tid med killarna, men fan nej det går inte att fröklara hur jag menar och känner. Någon som förstår på ett ungefär? Ge mig råd då!

lördag 22/12

Svar på vet patrik att du ska träffa han? Nej det vet han inte, jag är inte ens säker på om jag ska göra det längre.

Svar på hur var joels sista dag? Den var fktiskt ganska mysig, vi fick rast tillsammans och allting kändes lite mer som förr fast ändå inte. Vi skojjade med varandra på jobbet och kramades och snackade, så det kändes helt okej. Men det kommer kännas väldigt jobbigt att när jag kommer tillbaka och han är borta. Kommer bara känans somatt han är sjuk först men sedan komer jag väl förstå att han verkligen inte kommer tillbaka till jobbet.

Ska in till stan och köpa mina sista julklappar idag, och jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa till Patrik. Han sa till mig i telefonen igpr att jag inte skulle förvänta mig något stort (och jag har bara sagt att jag öskar mig en parfym ekker ett nattlinne) och då vill ju inte jag köpa värsta saken. Annars kanske han bara säger så för att överraska mig och så blir det ju pinsamt om jag bara har köpt något litet. Aja jag kommer väl på något när jag väl är där inne, men jag har funderat på örhänge eller någon ring, men får se.

joels sista dag

Svar på Varför vad har han gjort nu?: Han har inte gjort någonting, det känns bara så :/

Ska kila iväg till jobbet snart, sista dagen för Joel, känns som att jag kanske kommer att fälla en tår. Men ska hålla mig stark, vi har bestämt att vi ska ses i stan den 22 för att jag ska julhandla lite.

Texten jag skrev till honom fick han läsa, men inte i min blogg utan jag kopierade den till word och skickade över på msn, så han har läst den.

Måste tyvärr kila, ha en bra dag - och tänk inte för mycket på killar!

fan

På något sätt känner jag att jag aldrig kommer kunna lita på Patrik, fan för allt!

Till joel

Imorgon är det sista dagen som joel jobbar på jobbet, sen slutar han. Känns inte alls bra :(

Kommer sakna digsom fan! Du har betytt så mycket för mig och kommer alltid att göra det, så länge jag lever. Fast vi bara har känt varandra så kort tid så har vi gått igenom så mycket. Jag kan inte säga att jag älskar dig men det är nära inpå alltså. Allt du har gjort för mig kommer att vara oförglömligt och jag kan inte säga mer än tack, du är bland dom bästa jag har träffat Joel, om inte den bästa. Det kommer att kännas så tomt utan dig så du kommer inte att förstå, fan vem ska jag nu skämta och kramas med på rasten, och vem ska hålla mig varm ute på rökrutan, jag kommer att frysa ihjäl! I will never forget you, you are my angel and you are always going to be in my heart.

julklapp till patrik?

Svar på frågan hur det är med Joel: Igår var det mycket bättre, vi kunde prata med varandra och skojja lite på jobbet som vi brukade göra. Grejen är att han alltid kommer att finnas i mitt hjärta och det har jag sagt till honom. Men han är ju som killar är, ska iväg och flörta och sexa en massa för att glömma mig, dumma är dom!

Patrik har förbättrats sig något enormt. Han är verkligen ärlig och vi har träffats ganska mycket på senaste. Igår kom han hit till mig vid 22.30tiden bara för att få sova med mig, lite sött tycker jag. Hoppas det håller länge. Jag vet nästan att Patrik kommer köpa en parfym till mig i julklapp som jag vill ha, men vad fan ska jag köpa till honom, förslag? Behöver verkligen hjälp!


Ps, förlåt att jag skriver så sällan, men har inte så mycket tid iband, hoppas ni förstår!

Skriver mer ikväll..

Svar på frågan om han ville ha tillbaka mig för sex? Svaret är nej, det vet jag. Tror nog att han kan få bättre, haha så bra är jag nog inte.

Joel var inte på jobbet går, jag hoppas verkligen att han kommer idag. Jag ringde honom på min rast igår och han svarade så det var ju skönt. Sitter hemma hos Patrik nu och ska snart iväg till jobbet. Skriver mer ikväll..

konstigt

Kunde inte skriv igår för jag var hemma hos Patrik, och han får ju verkligen inte få reda på denna sida haha. Det var skönt att träffa hans mamma igen och hon var så glad för att jag kom.

Joel tog det sämre än jag hade förväntat mig, han grät och blev arg och sa att han aldrig mer skulle snacka med mig, fast det gjorde han ändå. Jag hoppas iaf att vi kan vara vänner, men det blir nog svårt.

Allt med Patrik känns ändå på något sätt ganska konstigt, vi hade sex igår (första gången på  månader) och det kändes som att någon hade varit där innan, eller asså inte att han hade haft sex med någon annan, men det kändes underligt. Kanske är det pga att vi inte haft det på länge, nej jag vet faktiskt inte.


Ska kila iväg till jobbet nu , är ensam hemma ikväll så lär ju bli en hel del bloggande :)

ärlig?

Han kom, och det gick väl sisådär. Jag måste börja fixa mig till jobbet snart så jag komer nog bara förklara lite kortfattat.

Patrik kom och vi kollade klart på filmen jag höll på att se, sedan gick vi in på mitt rum och pratade lite. Han berättade att han ville ändra på sig och förklarade hur han skulle göra det. Jag sa inte så mycket utan satt mest och lyssnade. Han sa även att han hade bärjat ta mig förgivet förut och att han ångrade det och märkte nu att det inte var så. På något sätt lät allt så ärligt när han sa det så jag gav han en chans, jag sa något i form med: "Jag kan ge dig en chans till men då får du fan visa att du klarar det, minsta misstag så dumpar jag dig igen. Nu har jag gjort det en gång, jag kan göra det igen". Självklart får man göra misstag men ni fattar hur jag menar.

Jobbigt att gå till jobbet och träffa Joel idag, måste ju berätta att jag och Patrik har snackat, det visste han ifs att vi skulle göra men jag måste berätta vad som sas.

Nej vi hörs mer ikväll, måste kila nu!   ps, det känns konstigt, inte helt bra :/

nervös

Nu är jag nervös, Patrik slutar om 4 minuter så han lär ju vara här om mindre än en timme och jag vet inte hur jag vill ha det ännu. Jag kommer nog lyssna på vad han har att säga och sedan se hur det blir. Önska mig lycka till!

andra chans?

Fan jag känner nästan att jag sviker er läsare nu när jag ska träffa Patrik ikväll och prata med honom. Just nu känns det som att jag kommer att ge han en andra chans men såfort han gör bort sig så kommer jag dumpa honom, jag har ju gjort det en gång så då kan jag lika gärna göra det igen. Det kommer jag också att säga till honom. Han skulle komma efter jobbet och han slutar 7 så han lär ju vara här vid 8, om han ens kommer (att jag ens tänker så). Jag tror mycket av det som har hänt (eller inte hänt) har varit mycket pga att jag alltid tänker det värsta. Som när vi bodde tillsammans och han inte kom hem en kväll så tänkte jag på att han var med en annan tjej, det var det första som kom upp i min hjärna och så låg och jag tänkte på det hela natten. Sedan på morgonen s visar det sig att han sov hemma hos sina föräldrar (och det vet jag är sant pga att jag snackade med hans syster), men grejen är fortfarande att han inte hörde av sig. Men det spökar i min hjärna tydligen haha. Någon annan som tänker så, eller är det bara jag som är ovanligt orolig eller svartsjuk? Jag vet själv att jag var väldigt svartsjuk i vårt förhållande i ca ett års tid men det har gått över, kanske för att jag började känna att jag inte orkade bry mig längre, eller så är det för att jag har vuxigt som person under dessa 2 år tillsammans med Patrik.

Btw om jag låter Patrik få en andra chans så kommer jag krossa Joels hjärta, och det är någonting jag absolut inte vill göra. Jag känner ifs att jag inte skulle kunan bli tillsammans med honom även om jag och Patrik inte försökte igen (om vi nu ska göra det, vet inte ännu) men det känns så fel mot honom, men ändå så måste jag ju göra som jag känner för annars kanske jag ångrar mig i resten av mitt liv. Jag hoppas iaf att ni stöttar mig hur jag än gör och ger mig tips för den situationen jag är i just då. Hoppas inte ni tycker jag är helt korkad (fast jag förstår er) och slutar läsa min blogg bara för att jag ger Patrik en andra chans (eller 100 chansen).

Dont be mad at me ;)

"pass" på killar

Jag har kommit på att jag bara har berättat allt dåligt när det gäller Patrik, kan ifs inte börja snacka bra om honom nu, men det har faktiskt varit jävligt bra i vårt förhållande fram tills för 3,5 månder sen. Det är antagligen därför ni "hatar" honom. Haha hatar är det strakt ord men ni förstår vad jag menar.
 
Joel är bara allmänt jobbig och ringer mig när hans kompis driver i bakrunde, börjar ärligt fundera på vad han säger om mig till hans vänner då. Han ringde mig aspackad igår också och bad mig komma hem till honom men jag orkade inte, både han och Patrik smsade och ringde och ville att jag skulle komma till dom men just nu känner jag bara pass på alla killar! (säger inte pass i vanliga fall men det passade bra in haha).

Hell no!

Asså jag dampar på Patrik. Igår skickade han sms till mig när jag var på väg hem från klubben där han skrev bla att han ville att jag skulle vara mamma till hans barn och att han skulle ändra på sig och frågade om jag trodde att det skulle kunna bli vi igen. Jag svarade att jag inte ville ta det på sms och då skrev han att han ville veta för annars skulle han dra ifrån sthlm och skita i allt (låter ju moget). Vet inte om han menade det eller om han "hotade" med det. Vi sa iaf att vi skulle ses idag och att han skulle komma till mig efter hans fotbollstunering. Han verkade inte höra av sig så jag smsade honom och frågade om vi skulle ses och efter en timme svarade han att han ville att jag skulle komma till honom, HELL NO! Jag skrev att han fick komma eller så skiter vi i det och då sa han att hans kompis hade problem och att han lovade att komma, sen skrev han att han älskade mig och saknade mig. Jag svarade inte så han ringde nyss och sa hur det var med hans kompis S och att han lovade att komma imorgon efter jobbet, men vi får väl se hur det blir med det.


Jag har börjat snacka med en annan kille på msn som jag har pratat med innan och han är så söt, han ville att jag skulle hänga med ut ikväll men jag orkar verkligen inte och plånboken tillåter det tyvärr inte heller, så får sitta hemma och ruttna ist! Orka.




Svar på Mickes fråga: Jag är 19 år :)

bartendern

Fan det var kanske inte den roligaste utekvällen jag har varit med om, det blev ifs en hel del dansande men killarna där var fula och tjejerna såg rent ut sagt förjävliga ut. Men så lyser kvällen upp när jag ser en jättesöt bartender så jag som inte dricker (så ofta) går fram till honom och ställer mig vid baren och bara börjar titta på honom, han börjar trixa med sina flaskor och sedan kommer han fram och frågar vad jag ska ha, "ett glas vatten bara tack" säger jag och ler lite sådär sexigt/gulliga. Han kommer tillbaka och när han gett mig vattnet och ska gå bak för att hämta ngt tar jag tag i hans hand och rycker tillbaka honom och säger, "ska du stå här hela kvällen eller?" Han ler jag svarar, "ja det ska jag" Jag blinkar med ögat och säger, "Okej då vet jag" Han blinkar tillbaka och sen går jag. Kvällen fortsätter med att jag står bär vid baren lite då och då och pratar med honom och vi går ut och röker tillsammans. Efter rökpausen han fick viskar han i mitt öra, "lova att ge mig ditt nummer innan du går", of course ville jag skrika men jag nickade bara och log igen....

boys!

Utgång ikväll, boys, here i come ;)

joel har ett stort hjärta

Gud min joel är så söt, jag står på jobbet och är jättetrött och allt jag vill ha är en cola, tror ni inte att joel kommer fram med en och säger: Du behöver nog den här älskling. Så lite kan verkligen göra så mycket. Jag blev glad dirket och började gå runt och sjunga på jobbet. Patrik är faktiskt i mina tankar ibland, jag blir lite sisådär när jag inte sett att han ringt men han ringde 3 gånger idag haha - orka, fast jag blir på något sätt glad.

Jag känner att jag inte vill ha joel men ändå kan jag inte låta bli honom, vi pussas och kramas och allt hela tiden och jag klarar mig inte utan det. skumt!

grovkyss!

Patrik har endast ringt en gång idag men jag jobbade så jag svarade inte. Däremot kom det 2 sjukt snygga killar till jobbet idag och råflörtade med mig, ibland blir man sur för att man inte vågar fråga efter nummer alltså! Kommer nog aldrig mer se dom :(

Dagen slutade iaf med att jag stod och grovkysstes med Joel :/ haha mysigt!


Fan killar!

Patrik kom som sagt till mitt jobb men jag träffade honom aldrig, han hade frågat efter mig men jag hade varit på rast men jag gick ut seanre för att se om han var kvar och då hade han gått. Han ringde dock och sa att han skulle komma förbi efter jobbet men han riongde ist men jag svarade inte eftersom att jag jobbade. Då skickade jag ett sms "Jobbar, kan inte prata, puss" och så fick jag tillbaka "Okej, se sn¨gon annan dag då, puss". Det lär ungeför som att vi skulle umgås med varandra men det var absolut inte så jag hade tänkt.

Joel blev sur igår när Patrik kom till jobbet och frågade efter mig, det förstår jag ifs. Fan killar!

saknar dig?

Godmorgon på er, hoppas ni har sovit gott? - det har iaf jag gjort.

Inga fler samtal från igår men Patrik nämde ju igår att han skulle komma och äta på mitt jobb, jag känner verkligen att jag behöver få lite tid för mig själv för att glömma honom (som någon av en kommenterade också) men det är ju svårt. Det kanske inte kom några samtal men sms kom det, eller jag skickade faktiskt det första för jag skrev att jag var inne på msn om han ville ha några bilder på oss (som han hade sagt innan). Han svarade att jag skulle skicka dom imorgon ist och frågade då om jag skulle jobba imorgon (läs idag). Ja svarade ja och undrade varför då sa han att han kanske skulle komma och äta hos mig, sen skrev han - saknar dig. Jag fick totalpanik och ringde upp Malin (min bästa vän) och pratade och frågade vad jag skulle svara - om jag ens skulle svara. Grejen är ju att jag på något sätt saknar honom men vill inte nämna det. Jag ville inte bara skita i att svara för det är ganska, nej jag vet inte vad. Men det slutade iaf att jag skrev "och jag dig :)" så som han alltid brukade skriva - så det blev inte som ett skämt, hoppas att han fattade det iaf. 

 Joel är iaf överlycklig för att jag och Patrik inte är tillsammans längre men det känns som att han tror att det ska bli vi direkt, det vill jag inte. Jag vill kunna vara singel ett tag och ta det lugnt, det har jag sagt till honom men verkar inte som att han fattar. Vad ska jag göra?

Nej nu måste jag börja fixa håret och sminka mig, ha en bra dag!

Love you all

Fick min första "elaka" kommentar idag av någon, grejen är den att jag aldrig kommer att avslöja vem jag är så ingen kommer att få reda på vilka killarna är :)

Fick ett samtal från Patrik idag, han ringde från dolt nummer så jag svarade och han frågade om jag satt vid en dator och kunde kolla sl åt honom - vilken dålig ursäkt för att ringa mig, han kunde ha ringt vem som helst. Men är iaf glad för det verkar som att han bryr sig iaf.


Och Evin - självklart lyssnar jag på era råd, you make me strong! Love you all ;)

julklapp?

Alltså jag tror at jag har fått minst 10 sms sen igår när jag gjorde slut med Patrik. Han skrier och frågar vad jag vill ha i julklapp osv, lite skumt?! Han säger också att han håller på att göra en sak till mig men att han måste ha fler kort på oss två tillsammans och sen frågar han om jag vill komma till honom idag och se vad det är, har han inte fattat att det är slut?

Det är över nu

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig...

Jag åkte hem till Patrik och gjorde slut igår - nu känns det okej. Fan vad stark jag var giår och mycket är tack vare er. Ni har fått mig att känna mig starkare. Han tog det väl sisådär. Jag sa att jag hade kommit för att lämna hans saker och för att få det bekräftat att det var slut mellan oss, han sa ingenting utan började bara krama mig. Sedan satte vi oss i sängen och pratade lite och han sa: Du måste lova mig att vi kan vara vänner. Ja sa såklart - men man vet ju hur det brukar gå med det. Jag hade lovat mig själv att inte gråta men puckot till kille sätter på lugna kärlekslåtar på datorn så både han och jag sitter och bölar..

Nu kännerjag mig bra, men samtidigt så tror jag inte att jag har fattat att det är helt slut.. det kommer väl att ta ett tag. Jag och Patrik hade ju haft 21 månader idag så det är lite hårt. Men vi får se hur det går. Ska nog sova ett tag nu!

Ska jag träffa patrik?

Fan jag vet inte om det är för att jag börjat tänka på Patrik mer och mer som jag börjar sakna honom. Jag käner mig på något sätt inte hel - måste verkligen börja tänka på någonting annat. Jag ska ifs träffa Patrik imorgon, vet inte vart men vi ska väl prata och hur som helst så kommer jag ju få ett svar (hoppas jag på) och det känns som att det kommer att kännas bättre när jag vet, iaf vilket håll han lutar åt. Tycker ni jag är dum som tänker träffa honom?

Joel smsar som vanligt och vi ar inte setts sen fredags - haha det var fan igår :p Saknar honom faktiskt lite ändå (a)

Killar är skit (iaf vissa)

Jag smsade Patrik igår, inte så bra kanske men jag kände att det var rätt. Jag skrev och frågade om vi skulle ses idag, men vi ska ses imorgon ist. Jag kom på igår när jag kom hem att allt var mycket bättre när jag satt hemma med Patrik och bara tog det lugnt, eller när jag hade honom rumt mig över huvud taget. Jag vet, förlåt att jag sjönk ner och smsade, men han svarade iaf och han ringde mig idag.

En annan sak jag måste berätta är vad som hände när vi var ute igår. Jag träffade killen jag skulle på bio med förut, vet inte om jag berättade det, men iaf. Han och hans kompisgäng var med mig och mina vänner och han var som "på mig" och höll om mig och så och sedan 10 minuter efter så såg jag han sitta med en annan tjej och strula. Inte för att jag brydde mig, men jag tog ut alla mina aggretioner på honom. Så jag gick fram till honom och sa: Okej, nu vet jag vad du är för kille.
5 minuter efter kom han fram till mig och började snacka om att han bara gjorde så för att göra mig svartsjuk osv. Men jag pallade inte bry mig för varför ska jag göra det, jag vet iaf att jag stod och skrek på honom och sa att han var sjuk i huvudet och jag vet inte vad. Han sa även att han inte kunde vänta på mig så han gav mig ett ultimatum - ring Patrik och gör slut med honom nu eller gå in till din vänner och lämna mig här (vi stod ute och rökte då), jag kollade på honom och sa: du är fan sjuk i huvudet, sen gick jag in och hade så jävla kul med mina vänner. Killar är skit! Det roliga var att jag ser honom efter 10 minuter igen, fast med en ny tjej haha, patetiskk! 

roa mig

Nej nu ska jag ut och roa mig. Killar snackar vi om imorgon :) <3

jag kommer kaosa

Åh vad härligt det var att inte vara trött på morgonen för en gång skull. Joel ska inte jobba idag för han är sjuk men jag ska träffa honom när jag har slutat eftersom han ska fixa lite dricka till mig. Jag och "Malin" ska ut ikväll igen (!) men till ett annat ställe, annars brukar vi ju bara stammisar på en viss klubb. Så ikväll ska jag bara skita i allt vad killar heter och dansa järnet med Malin.

Patrik skulle ju enligt honom själv ringa idag/ikväll och berätta vad han hade hört men jag kommer nog säga något i form med:

Jag bryr mig inte om vad du har hört, du behöver inte ens berätta för jkag vet att jag inte har gjort något fel och om du vill sumpa 2 år på det så varsegod. Någonting sånt, men det låter på ngot vis som att jag vill ha kvar han, eller låter det som att jag inte bryr mig? Fan detta är ju svårt.

Jag slutar jobbet tidigare idag så det kommer nog komma kanske 2 inlägg till, det beror ju på vad som händer, men hjälp mig nu med vad jag ska säga till honom när han ringer - jag komemr kaosa alltså!

vem ringde?

Gissa vem som nyss ringde, jo Patrik. Han är helt normal och frågar vad jag har gjort idag och hur jag mår osv. Sen säger han helt plötsligt "player". Och jag frågar vad han menar med det, då säger han spela inte dum. Han har alltså tydligen hört att jag har gjort något när jag har varit ute på någon klubb (vilket jag absolut inte har) och det är därför han inte har ringt enligt honom. Han satt i bilen med en kompis så vi pratade bara kort och han sa att han skulle ringa ikväll eller imorgon och berätta vad han hade hört - palla ens bry sig? Han får tro vad han vill. Jag funderar på om det bara är en ursäkt för att han inte har hört av sig eller om han vill hitta något att göra slut för, killar är allt bra konstiga.

Nej nu ska jag ringa bästisen (säger man fortfarande så när man är 19?) och låta henne prata ut om sina killproblem - hon kanske får bli en gäst i min blogg med ett inlägg, eller vad säger ni?

Tack

Tjejer jag måste bara säga att det är tack vare er som jag är så stark som jag är i situationen, ni hjälper och stöttar mig och det betyder så hilma mycket, TACK!

mitt svar

Igårkväll när jag la mig och idag på morgonen så har jag känt mig ganska så deppig, antagligen pga Patrik. Pratade med hans kompis igår och han hade pratat med Patrik på träningen i söndags.

Kompisen: Hur gåre med "Mia"?
Patrik: Jag pallar inte asså.
K: Men vadå?
P: Allt!

Sen hade tydligen Patrik bytt samtalsämne. Jag snackade med mamma och vi bestämde att om han inte har hört av sig inom en vecka så är jag singel. Men det är tycker är fel och varför jag är lite deppig beror nog på att vi inte ens har sagt hejdå. Jag funderar på att åka på söndag, om en vecka alltså, och lämna hans saker som är hos mig och verkligen säga hejdå, och säga precis allt jag tycker. Innan jag skulle lägga mig igår så låg jag och tänkte på allt jag skulle säga, men dum som jag är så skrev jag inte ner det.

Jag fick en kommentar där någon frågade hur jag visste att han hade varit otrogen och med vem. Och om jag inte hade tänkt på att han kanske hade en annan?
Här är mitt svar:
Jag fick reda på att han varit otrogen pga att han hade tagit hem en tjej till vår lägenhet. Min kompis "Rosa" bor med oss och hon var hemma när detta hände. (Han gjorde väl så för att han ville att jag skulle få veta, eller för att dom inte gjorde ngt och bara var kompisar). Så hon ringde morgonen efter till mig och sa det och gud vad jag hade önskat att hon hade ringt direkt så hade jag åkt hem och kanske sett dom göra ngt så att jag iaf var säker på att han hade varit otrogen, men han säger ju motsatsen. Han säger att han sov på soffan.
Jag har ingen ananing om vem tjejen är, förutom att hon är brunett och inte svensk, någon som vet vem hon är? kontakta mig! haha (ironi).
Och på den sista frågan så Ja, absolut har jag tänkt att han är med den där tjejen, men jag fattar föortfarande inte varför han inte bara dumpar mig ifall han inte älskar mig längre.


Jobbet nu, hörs ikväll :)

saknar inte närheten

Asså har du någon gång tänk på att killar i allmänhet är ganska puckade, tänk hur lätt allt skulle vara som man var lesbisk, men vet precis vad tjejer vill ha och förvantar sig av sin partner. Killar är absolut inte lika känslomässiga som tjejer, iaf inte de flesta. Jag vet inte hur jag ska förklara allt jag har inom mig, det är så svårt att få de tänkarna till ord. På något sätt känns det som att Patrik inte kan göra slut med mig fast han vill, men jag förstår inte varför, men han kankske väntar på att jag ska lämna honom så som jag väntar på att han ska lämna mig. Men han är verkligen en sån kille som det inte går att prata känslor med, och annat också för den delen. Det har hänt så mycket saker med mig som han inte vet om och som han aldrig kommer att få veta, och dom sakerna vet redan Joel om, men det är bara för att man kan snacka med Joel på ett helt annat sätt än med Patrik. Jag vet inte varför jag inte bara åker till Patrik och säger hejdå men det är någonting som stoppar mig. Jag känner inte ens att jag skulle gråta om det tog slut mellan oss, det som bara som att jag skulle rycka på axlarna och säga: Lycka till med allt i livet och hör aldrig av dig igen. Är det inte fel att det känna så?

Igår när jag låg i sängen så började jag känna efter, om jag saknade att Patrik låg brevid mig, men det gör jag inte för jag kommer nästan inte ens ihåg hur det känns. De senaste gångerna vi sov med varandra så har jag lagt mig innan honom medans han satt vid datorn (msn) och chattade och la sig när jag hade somnat, gud vet vad klockan var då.

Grejen är att jag känner mig inte ensam heller, kanske för att jag går ut varje helg, jag ska inte skryta men jag är inte ful, ser faktiskt helt okej ut så det är inte så att jag inte får ragg liksom haha. Men det kanske ni har fattat eftersom jag skriver om alla dessa killar. Och när vi ändå pratar om andra killar så fick jag ett sms från en snubbe som jag träffade när jag var på fotbollstunering i gothia för x antal år sen (han är skitsnygg, vi ssöper honom till Abbe). Han skrev iaf och frågade om jag skulle ut till *** på fredag och det ska jag och han skulle också dit. Vi träffades i lördags och han säger att han börjat gilla mig, men jag tror att han är en såndan kille som bara tar och sedan sticker, pga hans utseende. Men jag ska inte dra alla killar över en kant, men han veter sig faktisk så, hur man nu ska förklara det?

måste springa

Fan nu säger ni ju emot varandra tjejer, men Linnea - du har nog rätt, det kanske inte skulle vara så bra ändå. Som du sa så kommer han tro att jag kommer och går när han vill. Ska ignorera honom ist (haha jag säger olika varje dag). Men bara en fråga - om han ringer/smsar så ska ignorera det också eller ska jag svara helt normalt eller lite dissigt eller? Fan är förvirrad haha. Hjälp!

Men måste springa iväg till tunnelbanan, kommer mer ikväll, jag lovar!

skönt tips

Tjejer, ni är GRYMMA! jag säger bara det, era kommentarer hjälper som fan! Mademoiselle M  - jag diggar ditt tips, ska fan i mig göra det, men en fråga bara. Vad fan ska jag göra om han int är hemma? haha.


Patrik har inte hört av sig ännu, och jag har inte heller gjort det. Joel är som vanligt helt söt på jobbet, krams hela tiden och berättar för mig hur mycket han tycker om mig. Träffade en tjej på tunnelbanan idag, 16 år och har ett barn på 1 år. Hur gulliga som helst, vi började prata lite och hon verkar ha det så bra. Killen hade lämnat henne för ca 2 månader sen men hon är stark, och sådant gillar jag. Fan jag vill ock åha en liten unge. Det är kanske därför som jag vill ha Patrik kvar, fö att jag vet att han snart vill ha barn - och jag har alltid velat vara en ung mamma. Men jag vet att jag har hela livet framför mig som alla säger, men man vet aldrig, man kanske dör imorgon.
Nej men så ska vi inte tänka, ta dagen som den kommer - rigtht? Ni är grymma tjejer!

en vecka?

Patrik ringde inte på hela kvällen och han svarade inte heller på mitt sms. Jag börjar seriöst tänka om han gör såhär för att han vill att jag ska göra slut med honom för att han inte kan gör det själv. Det konstiga är att jag känner att jag inte orkar bry mig, det känns som att känslorna har försvunnit för patrik och att han kan göra vad fan han vill. Samtidigt vill inte jag vara den som dumpar honom för tänk om jag skulle ångra mig senare och börjar sakna honom jättemycket, då är det jag som sumpade allt. Det är bättre om han gör slut för då VET jag att han kommer ångra sig och då kan jag också göra det utan att det verkar löjligt, eller?
Nej ska nog inte ringa eller smsa Patrik på hela denna vecka och om inte han hör av sig så är det byebye babe (säger jag nu jag, jag vet att när söndagen kommer så kommer jag ge honom en vecka till ändå, vad fan är det för fel på mig(!).)

om joel

Kom nyss hem från jobbet. Joel är som alltid, hur gullig som helst och Patrik har inte hört av sig (fast han sa att vi skulle ses idag). hade tyckt det var perfekt om han kom hit nu när jag är ensam hemma så att vi kunde prata om vårt förhållande. Men har som sagt inte hört ett ljud. Dum som jag är så försökte jag ringa honom för ett tag sen men inget svar, som vanligt.


Grejen är att Joel säkert verkar perfekt i era ögon men det är pga att jag inte har berättat allt om honom. Han är muslim (inte för att jag har ngt emot dom, men dom håller sina tjejer väldigt hårt) och han blir jväligt lätt svartsjuk, t.o.m nu när vii nte är tillsammans. Och för lite mer än en evcka sen så sov jag hemma hos honom och "retade" honom lite, men sa sedan nej till sex. Men han hade sex med mig ändå, fast jag sa nej. Jag tar det inte som en våldtäkt men det känns ändå fel, jag menar han höll i mig ganska hårt, och ett nej är alltid ett nej. Men han ångrade sig skitmkt efteråt och nu gfick jag reda på att han försökte ta livet av sig dagen efter :/ för att han mådde så dåligt. Då frågade jag honom: Skulle du vwerkligen ta livet av dig för min skull?
Joel: Utan att tveka en sekund!
Det gör mig lite rädd, känns som att han kopmmer hålla mig för hårt. Men jag vet inte. Ska äta nudlar nu, håller er uppdaterade ikväll :)

Tack joel

God morgon.

Ni undrar säkert om han ringde eller inte, och det gjorde han, fast klockan 00.31, jag menar HALLÅ?! Han sa att det var lite sent och att vi skulle ses imogron (läs idag) men vi får väl se hur det går med det. Jag sitter och funderar på en sak, medans Patrik sket i mig så fick jag ett sms från Joel:

God natt och sov gott älskling, ses imorgon <3

Man börjar ju ärligt talat fundera på vem jag har varit tillsammans med i snart 2 år. Det var som igår vid 8-tiden så fick jag ett sms från Joel där han skriver att han har laddat hem 9 Gossip girl avsnitt till mig, jag frågar varför och han säger att han visste att jag älskade böckerna och att han ville gör det åt mig! Någonting sånt skulle aldrig Patrik göra :/ TACK JOEL! 

Om 20 minuter ska jag dra iväg till jobbet, slutar 20.00 idag, så segt. Men får se vad som händer, om Patrik kommer ringa och vi ses idag, om Joel kommer vara på glatt humör? haha ni får veta allt ikväll :)

läggdags?

Till er som vill prata mer med mig och frågar om jag har msn så ger jag tyvärr inte ut den, och det är pga att jag vill vara anonym. Det går jättebra att skriva här så kan jag svara i era bloggar eller som ett inlägg så får ni gå in och kolla här.


Klockan är nu 22.53 och Patrik har inte ringt, hans träning skulle sluta 22.00 och han skulle ringa när han kom hem eftersom att han kanske skulle komma till  mig. Fan nu har jag detta jävla dilema igen - ska jag ringa eller smsa eller ska jag skita i det - jag tror ifs att jag skiter i det och går och lägger mig snart. Men om han skulle ringa mig och säga att han kommer så vill jag ju inte sova liksom. (Jag rakade mig ju t.o.m för att han skulle komma (a) tihi)
Men ja vad säger ni, läggdags eller?

TACK

Jag måste bara säga tack till alla er som hjälper till. De flesta verkar vilja att jag struntar i Patrik och går till Joel ist. Men det är svårt, jag vet inte ens varför det är svårt. Han gör verkligen allt för mig men det kan bli lite för mycket ibland. Jag tror att jag drar mig till killar som behandlar mig dåligt, det gjorde nämligen mitt ex också. Men jag vet fortfanarde inte hur jag ska göra. men det betyder verkligen jättemycket att ni stöttar/hjälper/bryr er. Tack till tusen.

han ringde

Jag snackade med Patriks kompis på msn och han tyckte inte att jag skulle skicka sms eller ringa. För han säger att om jag gör det så kommer Patrik tro att jag finns där hela tiden osv.. om ni fattar. Så jag gjorde ingenting och för ett tag sen ringde han och sa att han saknade mig. Pratade lite på msn också och han vill tydligen komma till mig ikväll, jag sa att han fick göra det om han ville. Vill inte vara för på nu när det är han som "krigar". Tack för era tips tjejer, tipsa mig gärna mer! PUSS så länge!

sms?

Nej nu får det vara nog, nu har jag och Patrik inte träffats på en vecka om man inte räknar med när han var och åt på mitt jobb. Försökte ringa honom nyss hem han svarade inte, han sover väl antagligen. Jag funderar på att skicka ett sms som skulle se ut ungefär såhär:

Jag vet inte om vi är tillsammans längre,
men det känns som att vi kanske ska
prata om det. Det var en vecka sen vi
sågs sist och du har inte ens försökt
att träffa mig. Jag vill iaf höra från dig
att det är slut innan jag går vidare.
2 år är ingenting man bara slänger
iväg utan att säga hej då.
Kram

Eller något sånt. Men samtidigt så vill jag inte smsa för att se vad han ska göra, så snälla hjälp mig. Ska jag smsa eller ska jag bara strunta i det och låta allt försvinna?

image6

mycket dansa ikväll

Igår blev det utekväll på ett ställe i stan och där träffade jag 2 killar, en av dom har jag träffat innan och han är min vän. Vi hade känslor för varandra för ganska länge sen men nu verkar det tydligen som att han har fått tillbaka dom, iaf enligt honom. VARFÖR SKA ALLA KILLAR KOMMA SAMTIDIGT? är det typ så att alla snackar ihop sog och bestämmer sig för att fucka ens liv eller har dom bara ovanligt dålig tajming med varandra. Den andra killen jag träffade igår var en kille vars farbror äger stället så det blev mkt gratisdrickande för min och mina vänners del, lite utnytjing kanske, men vad ska man göra. Killen verkade iaf ganska konstig, kan ju säkert tänka mig att jag inte är den enda som han tar in gratis och bjuder på drinkar haha.

Min mobil piper stup i kvarten och en nedrans massa sms flyger in, bla från min bästa vän, Joel och den här killen som jag berättade om däruppe som kanske fått tillbaka känslorna för mig. Den enda jag har lust att ens smsa med är min bästa vän (vi döper henne till Malin) eftersom att vi ska planera inför kvällen. Både hon och jag r galet slitna efter gårdagen men vi har lovat en annan kompis (Lisa) att följa med henne ut, och om vi inte gör det kommer hon att flippa ur enligt Malin, så vi får väl skaka lite rumpa idag också :)

RSS 2.0