tappade känslor?

Igår hände det inte så mycket, flrutom att jag fick veta att Patrik var ute med sina kompisar ist för att träffa mig som han sa att han skulle göra :/ Men grejen är att jag inte bryr mig särskilt mycket, har jag tappat känslorna eller?
Ikväll är det iaf utgång med vännerna och kanske kommer Joel dit, får se. Men det tror ifs inte att det är n¨gon bra idé för vi kommer bara bråka.

telefonprat

När jag kom hem igår hade jag så ont i huvudet att jag gick och tog ett bad och sedan la mig i sängen. Ringde upp en killkompis och vi pratade e nästan 2 timmar om allt och ingenting. Vi har ju haft känslor för varandra tidigare men nu har vi båda ett förhållande, men inget av dom är särskilt bra. - Men stopp pch belägg, jag tänker inte låta det komma in en ny kille och göra mig mer förvirrad!

Igår så var det lite sisådär mellan mig och Joel, inte konstigt att han var lite nere eftersom att Patrik kom till vårt jobb för att äta, självklart pussar och kramar jag honom och det tyckte tydligen inte Joel om, förstår ifs det eftersom att han säger att han älskar mig.

Godmorgon

Ska snart iväg till jobbet nu, har just tagit en dusch och ska nu sätta språng till tunnelbanan för att åka iväg. Kommer ju träffa Joel på jobbet och jag har lite ångest, vi har varit ovänner nu sen i lördagskväll och igår slogs vi nästan, men får väl se till att hålla mig borta från honom, eller hur ;)

Kommer mer ikväll!

Ojojoj, jag har stoora killproblem!

Ojojoj, jag har stoora killproblem!

Mitt namn är "Mia" och jag är 19 år gammal, bor i stockholm med min familj. Jag har en pojkevän som jag har varit tillsammans med i ca 2 år, och vi har haft det lite till och från på sistone. Jag har för ca 3 månader sen träffat en ny kille på mitt jobb som jag har fått känslor för, grejen är bara att jag inte vet om känslorna har kommit pga att det varit problem min min pojkävn eller om det är riktiga känslor. Den här killen (vi kallar honom joel) har fått grymt starka känslor för mig och gör verkligen allt för mig, så som min pojkvän inte ens gjorde i början. Fan jag måste nog döpa min pojkvän till någonting också, så blir det lättare (han får heta Patrik). 

 Joel är verkligen perfekt, han bryr sig om mig, ringer mig bara för att fråga hur jag mår medans Patrik inte gör det. Jag vet ifs att Patrik älskar mig men jag är ganska säker på att han har varit otrogen, vilket jag också har varit, men jag har inte haft sex med någon (!), bara nära inpå. Det var joel jag hade lite kul med och konstigt nog så har jag inte dåligt samvete, kanske för att Patrik hade en tjej hemma hos sig en gång när jag inte var där, men han sa att hon sov på soffan, men jag har ingen aning.


Så det är ungefär vad denna blogg kommer att handla om, mina killproblem och mina vänners.
Men nu är det tv-tittande för min del, vi hörs senare :)

RSS 2.0