utgång

Utgång ikväll, ska antagligen sova hemma hos A efter. Jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra, men jag ska nog lyda en kompis råd och ta det som det kommer. Att typ inte bestämma något utan att vänta och se med tiden. Det låter bra tycker jag för jag är så rädd att fatta fel beslut...

men men, ikväll ska jag bara ut och dansa och ha kul, ska inte ens tänka på killar!



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




vet varken in eller ut

Åh herre gud! Vad fan ska jag ta mig till! A är helt underbar. Han är verkligen en sån kille som skulle ta hand om mig till 1000 och är så mogen. Jag har sovit hos honom några gåner och är ofta där och tittar på film och så, men vi har inte gjort något. Problemet är att vi jobbar tillsammans men det är egentligen inget problem. P börjar bli hur bra som helst, heöt underbar han också, eller helt, halvt iaf. Men jag är rädd, rädd för att lämna P och sedan kanske gå till A (inte dirket men lite senare) och tänk om allt går skit sen, men jag kanske måste gå vidare någon gång iaf. Jag frågade A igår om det skulle kunna bli n¨gonting mellan oss om det tog slut mellan mig och P och han sa ja. Sen idag så berättade han för mig att han sskulle ha träffat en tjej igår som hans kompis hokkade ihop med honom men att han inte gjorde det pga vårat samtal igår, bara det bevisar ju hur bra kille han är, eller!?

Nej jag kommer nog bara låta tiden bestämma, för jag vet varken in eller ut...



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




A

Damn god! Jag har problem. Jag tror jag börjar få känslor för A, och tänker att P inte alls är bra för mig. Men jag är rädd för att chansa. A är en mycket bättre person men fan jag vet inte vad jag ska göra. Ska skriva ett inlägg om det senare för jag sitter på jobbet nu där A också jobbar så han får inte se haha. Skriver ikväll eller imorgon. Puss



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




Slänger bort min tid?

Åh vilken sämst kväll det var igår, fan jag måste börja hitta nya ställen att gå till alltså. Igår var det en snubbe som tog tag i min rumpa två gånger och andra gången blev jag riktigt förbannad, jag frågade honom vem som gav honom rätten till att ta på mig osv.. vakten såg allting som tur var så han slängde ut honom, så skönt!

Det bärjar kännas bättre med P nu igen (Patrick, orkar inte skriva namnet hela tiden). Vi har kommit igång igen och det känns helt okej. Men på något sätt är jag rädd för att jag gör fel, att jag slänger bort min tid, visst är jag lycklig, men det känns på något sätt som att jag skulle kunna bli lyckligare. Jag har seriöst börjar fundera på om jag stannar endast för sexet eftersom han är så grymt bra i sängen, men nej, så desperat kan jag inte vara, eller?

Nej nu ska jag bara ta det lugnt, ska äta lite och sedan dra iväg till P tror jag, annars blir det hemmakväll ikväll!



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




Svar på frågor

Tror du verkligen på det eller ? Ja det gör jag!

Svar på frågor

Hur kan du vara kompis med någon som vart med ditt ex? Vet ditt ex att ni har kontakt eller?

Dom hade endast träffats 3 gånger och gett varandra en kyss. Så jag ser det kanske inte riktigt som att dom har "varir med varandra". Visst snackade dom och så, men enligt honom var det bara för att glömma mig och så hade hon också känt. Men i dont know. Hon är iaf enjätte snäll tjej!

Ja han fick reda på det för någon dag sen..

snack med exet

Kommer ni ihåg Y, hans ex rinde mig för någon vecka sedan och frågade vad jag och Y hade gjort medans dom inte var tillsammans, men jag visste redan innan hon ringde att hon skulle göra det eftersom att Y redan hade sagt att hon skulle det. Han hade bett mig ljuga och säga att vi inte hade gjort någonting utan att vi bara hade setts som vänner. Så när hon ringer så säger jag som han sa att jag skulle säga, men en minut efter att jag hade lagt på så ringde jag upp henne igen och berättade hela sanningen ist, jag vet ju själv hur det känns. Hon blev jätte tacksam och vi kanske ska ses nu i helgen på en fika, men jag har tänkt på en sak - är det någonsin en kille som ringer en tjejs ex/flört för att få reda på saker? Jag har aldrig hört någon kille som snackat med någon annan kille om det eller någon kille som blivit frågad heller. Vi tjejer är oftast mer ödmjuka mot varandra (finns vissa undanfall) och vill veta vad som föregott medans killar mer blir sura på varandra, eller?

Mitt ex (nu pojkvän) var ju med en tjej under tiden vi inte var tillsammans och jag såg henne ute en kväll och gick fram till henne och frågade om jag fick prata med henne, så vi pratade ut och nu har vi blivit kompisar! Hon är en underbar person och jag fick veta mkt jag inte visste om (bra saker), tack R.

Men visst är det så? Killar frågar väl nästan aldrig en tjejs ex om saker? eller?



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)



E´s problem

E har killproblem, alltså jag hatar verkligen killar som ljuger! Denna kille har varit hennes kompis ganska länge men efter ett tag så hade dom sex och hon gillar honom, det märker jag på henne, men hon säger att hon inte vet. Nu har han iaf varit med en annan tjej :/ och ljög för E och sa att han gjorde någonting annat, men det var hans kompis som sa sanningen till henne, sånna killkompisar gillar vi! Ni ska ha ett stort pris för att ni kan vara ärliga, han tycker antagligen att E är för bra för hans kompis så han berättar sanningen, i like it!


(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)

äldre män

Det blev utgång igår, ovanligt va? haha nje då, men vad fan ska man göra när man är i nöd av att dansa och titta på söta killar? Såg ifs ingen söt kille i helgen, synd nog. Fan jag måste hitta något annat ställe att dra till, jag känner att jag kommit in i en ond cirkel..

Igår blev det förkrök hemma hos en min gamla chef på jobbet, jag vet inte åldern på honom men han ser ut att vara runt 25 men efter att ha spelat "jag-har-aldrig" så fick vi reda på att han är 28+ haha najs. Men det jag skulle komma fram till var att jag tände grymt mkt på honom, han vet verkligen vad han vill och när man kom in i hans lägenhet så var den så fräsch att man dog, han hade sin dyra tv, sterio osv.. en kille (jag kanske ska säga man) som vet vad han vill i livet är otroligt sexigt.

Det blev också en del sexprat som fick mig att vilja slita av honom kläderna där i soffan och låta honom sexa mig så hårt så att jag började skrika. Han sa bla att han aldrig skulle vilja komma före en tjej, för då blir det ingen njutning och att det som är felet med yngre killar är att dom kommer för fort, det är därför dom inte kan få tjejen att komma. Men när man är äldre så lär man sig och kan hålla på hur länge som helst. Jag trodde seriöst att jag skulle spricka när han satt och tittade mig och min tjejkompis i ögonen och sa det, det kändes inte som smör, mer som jag vet vad jag vill ha och jag kan få det om jag vill. Säger bara damn till äldre män! 




(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




svar..

Han svarade och jag fick den, nu har vi phan frgade vad jag pratat lite på facebook och han frågade vad jag ska göra i helgen :) Puss puss



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)



missar min drömprins

Jag har faktiskt inte hört av mig, men bara pga kommentaren jag fick så skickade jag nyss iväg ett sms:

"Har du facebook? Kram"

Nej usch, det kanske var en töntig fråga! haha



En kompis sa till mig igår, tänk om du fortsätter med Patrik nu, tänk vilka killar du kan missa i framtiden, du kanske träffar en kille som verkligen älskar och bryr sig om dig och vill ha barn med dig och allt, men det missar du PGA att du ska vara med P, hallå?!

Det väckte verkligen mig måste jag säga! Tänk om jag missar min drömprins :/



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)



nr till den snygga pojken ;)

I helgen var jag ute och åt, mums säger jag bara, och inte bara till maten utan till alla de ca 20 killarna som satt brevid mig. DAMN! Jag trodde att jag var i himlen och jag småflörtade lite (såklart). När jag skulle gå så såg jag att jag kände igen en av killarna så vi sa hej och pratade lite, han var inte vid bordet då. Så jag gav honom mitt nummer och sa att han skulle ge det till killen som jag flörtade med lite, haha, jag kunde inte få en diss rakt i ansiktet framför 20 killar då iaf. Fick inget sms på hela kvällen så jag gav upp men idag så kom det: Hejsan, fick ditt nr av min kompis på restaurangen idag, allt bra?
Jag svarade och sen bad han mig ringda men ja gjorde inte det, jag kanske skule ha gjort det? eller? Nej fan jag vet inte, haha eller vafan kör bara! haha

Nej men får se om jag hör av mig, vad tycker ni?



(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)



hata mig inte

Åh vilken tråkig kväll det var igår. Jag vet inte om den blev tråkig pga att jag tänkte på exet hela tiden, fan! Fast inte på ett sånt sätt där jag mådde dåligt och inte på ett kärleks-sett utan bara allmänt. Jag vet att ni kommer att HATA mig nu, rent utsagt.... men vi hade sex, igår morse. Men hallå, vadfan ska jag göra, jag hade inte haft sex på 4 veckor och som nybliven singel så är det jobbigt. Och det är ju inte så att jag vill gå till någon annan bara sådär, jag menar, jag och P hade ett väldigt bra sexliv, ett Jävligt bra rättare sagt. Men men, nog om det - igår så träffade jag Y igen, han var skumm som vanligt, men när jag skulle gå så gav han mih en kyss? Asså jag förstår mig verkligen inte på killar. Vi drog vidare och då träffade jag J, min lilla bartender och vi pratade och var ute och rökte tillsammans som vanligt.

Idag skulle jag ha träffat A, men jag har verkligen ingen ork, får se vad som händer ikväll, det blir ingen utgång iaf, jag rä för trött.




(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)



RSS 2.0