äldre män

Det blev utgång igår, ovanligt va? haha nje då, men vad fan ska man göra när man är i nöd av att dansa och titta på söta killar? Såg ifs ingen söt kille i helgen, synd nog. Fan jag måste hitta något annat ställe att dra till, jag känner att jag kommit in i en ond cirkel..

Igår blev det förkrök hemma hos en min gamla chef på jobbet, jag vet inte åldern på honom men han ser ut att vara runt 25 men efter att ha spelat "jag-har-aldrig" så fick vi reda på att han är 28+ haha najs. Men det jag skulle komma fram till var att jag tände grymt mkt på honom, han vet verkligen vad han vill och när man kom in i hans lägenhet så var den så fräsch att man dog, han hade sin dyra tv, sterio osv.. en kille (jag kanske ska säga man) som vet vad han vill i livet är otroligt sexigt.

Det blev också en del sexprat som fick mig att vilja slita av honom kläderna där i soffan och låta honom sexa mig så hårt så att jag började skrika. Han sa bla att han aldrig skulle vilja komma före en tjej, för då blir det ingen njutning och att det som är felet med yngre killar är att dom kommer för fort, det är därför dom inte kan få tjejen att komma. Men när man är äldre så lär man sig och kan hålla på hur länge som helst. Jag trodde seriöst att jag skulle spricka när han satt och tittade mig och min tjejkompis i ögonen och sa det, det kändes inte som smör, mer som jag vet vad jag vill ha och jag kan få det om jag vill. Säger bara damn till äldre män! 




(Alla namn och bokstäver är inte de riktiga)




Kommentarer
Postat av: Zabina

ja vist är det! har du kollat på cocoo ngn gång? :D
Vilken snygg och cool blogg!

2008-02-10 @ 20:26:20
URL: http://zabinaa.blogg.se
Postat av: Chunkie

Oj :) de var en riktig Karl!

2008-02-10 @ 20:49:01
URL: http://opinions.blogg.se
Postat av: Zabina

hemsidan där armbandet finns :D

2008-02-10 @ 21:14:26
URL: http://zabinaa.blogg.se
Postat av: Melissa

haha han verkar stört het

2008-02-10 @ 22:00:10
URL: http://meli.blogg.se
Postat av: Jonna

:)!

2008-02-10 @ 22:04:16
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: HELENASCITY

haha nice blogg

2008-02-10 @ 22:49:44
URL: http://metrobloggen.se/helenascity

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0