killar som läser?

Jag tror att jag och Patrik ska träffas och prata. Han har sagt till min vän att det som tjejen sa om att dom hade haft sex inte var sant, men jag förstår inte varför han inte säger det till mig. Känns på något sätt fel att skita i allt om det inte har hänt, dock så kommer jag aldrig att få reda på det för hur det än går så kommer han att neka. Fan man önskar att några killar kunde läsa bloggen och hjälpa mig, fan jag vet inte hur ni tänker!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej gumman! Tänkte bara tillägga en sak som dina läsare nog inte vet! hihi :)

Ni har läst väldigt mycket ont om Patrik vilket jag förstår då min lilla gumma här började skriva om honom nu när deras "svacka" började. Den här senare tiden måste ja gnog säga att jag inte tycker alls bra om Patrik och om hur han behandlat henne men dock så måste ni veta att dem har haft de riktigt bra innan. Och han har gjort "mia" väldigt lycklig. Ni skulle se hur hon sken upp när han var sådär alldeles super gullig emot henne! Men. Om han ska vara värd allt de här besväret och krånglet och tårarna så måste han bevisa det på riktigt och verkligen förändras - som han sa!

Jag älskar dig gumman! Ser verkligen fram emot nrä allting löst sig och du får ett konkret svar på vart ni är påväg. Hatar att se dig såhär splittrad!

2008-01-10 @ 01:37:09
Postat av: Anonym

Tro inte, bullshit.
Han leker med dig

2008-01-17 @ 01:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0